Ring til os på tlf. (+45) 70 40 48 00
Gratis fragt – på alle ordrer over 750 kr.
Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på (+45) 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Helbønne kaffemaskiner

Helbønne kaffemaskiner giver dig en hurtig, friskbrygget og frisk kværnet kop kaffe. Du har måske hørt, at friskbrygget kaffe smager bedre? Men hvordan kan det være, at smagen er bedre? Kaffebønner der får lov til at ligge, vil med tiden få en flad smag. Efter de er blevet malet vil denne process gå hurtigere. Der er tre faktorer. der her er afgørende: Oxidation, fugt og CO2-udtømning.

Viser alle 23 resultater

Nu bliver det teknisk

Kaffebønner har en bestemt struktur, der skaber aroma og smag. Når denne struktur bliver forstyrret af luftmolekyler, vil andre molekyler blive skabt og derfor vil aroma og smag ændre sig. En anden grund der får smagen til at ændre sig, er fugt. Når du maler dine bønner tidligere, vil fugten have tid til at sætte sig i overfladen og vil opløse olierne i kaffebønnerne. Malet kaffebønner har også et større grundlag for at CO2’en kan forlade kaffen.

Det er derfor (helt teknisk) at kaffe fra en helbønne kaffemaskine smager bedre, end fra en friskbryg kaffemaskine.