Ring til os på tlf. (+45) 70 40 48 00
Gratis fragt – på alle ordrer over 750 kr.
Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på (+45) 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemesteren – om os

Vi elsker kaffe ! Firmaet blev grundlagt i 1991 og skiftede i 2014 ejer og navn til Kaffemesteren. Kaffemesteren har således siden 2014 leveret kvalitets kaffemaskiner og udsøgt kaffe, te og kakao samt tilbehør – både til danske hjem, virksomheder og institutioner. Som en del af Kaffemesteren blev Holm-s i 2017 etableret med henblik på salg til virksomheder og institutioner med et udvidet sortiment af bl.a. også industri-opvaskemaskiner, vandkølere og vendingautomater.

Derudover kan vi også levere juice- og saftmaskiner.
Alle de maskiner, vi forhandler, er nøje udvalgt med det formål, at give den bedste smags- og kaffeoplevelse. Uanset om det er almindelig sort friskbrygget kaffe, caffe latte, cappuccino, espresso eller en skøn kop varm kakao eller te.
God kundeservice og vejledning vægter vi højt. Du er således altid velkommen til at kontakte os, så du eller din virksomhed får netop den kaffemaskine, som passer præcis til dit/jeres behov. Endelig er du naturligvis dækket af fuld dansk reklamationsret og garanti.

Vi er altid modtagelige for input. Savner du bestemte varer i vores butik, eller har du ris eller ros til vores kaffemaskiner m.m., hjemmesiden eller andet, hører vi meget gerne fra dig.

Vores kontor, værksted og lager er placeret i Nykøbing Falster.

SERVICE

Til kaffe- og juice-/saftmaskiner, som er leveret til private- og offentlige virksomheder samt til institutioner o.lign., kan vi tilbyde en udvidet servicekontrakt.

Vores serviceafdeling står for både service, vedligeholdelse og reparation af kaffe- og juicemaskiner enten på eget værksted, eller vi kører ud til kunden – alt efter type af maskine og serviceaftale.

Service til private er omfattet de almindelige handelsbetingelser. Se mere her

firmabiler2

UDLEJNING

Hos Kaffemesteren kan du også leje en kaffemaskine, saft- og juicemaskine samt fadølsanlæg til din fest eller andet arrangement.

Kontakt os på info@kaffemesteren.dk for yderligere information.

Kaffe-knallerten – et festligt indslag

Skal du holde fest eller andet større arrangement, og ønsker du at give dine kunder/gæster en god oplevelse – så prøv kaffe-knallerten, og slip for selv at brygge kaffen. Samtidig kan du tilbyde dine gæster/kunder meget mere end blot kaffe. Kaffe-knallerten kan udover kaffe også lave friskbrygget Cafè latte, Cappuccino, Espresso, Wiener melange, varm kakao og te samt juice og saft fra Rynkeby og fadøl. Knallerten indrettes efter dine ønsker og behov.
Knallerten udlejes altid med betjening, som sørger for opstilling, opfyldning samt hjælper dine gæster/kunder med en dejlig kop kaffe eller lign. og en god oplevelse.

Kontakt os på info@kaffemesteren.dk for yderligere information.