Ring til os på tlf. (+45) 70 40 48 00
Gratis fragt – på alle ordrer over 750 kr.
Vi sender samme dag – når du bestiller inden kl. 13:00
Rådgivning & service – Ring på (+45) 70 40 48 00.
Eget lager & showroom – Mød os i Nykøbing F.

Kaffemesteren var vært ved seneste netværksmøde i Network Zealand og benyttede lejligheden til at indvie et stort nyt showroom

Om det var netværksmødet eller udsigten til en ekstra god kop kaffe, der lokkede medlemmerne af Network Zealand til Maribo, er ikke til at sige, men begejstringen ved den gode kop kaffe var ikke til at tage fejl af.

Hos Kaffemesteren har man haft travlt de seneste dage med at gøre det nye showroom klar, så kunderne fremover har mulighed for at se og få demonstreret virksomhedens brede sortiment af kvalitetskaffemaskiner fra bl.a. Saeco, ETNA, de JONG DUKE og Eversys m.fl.

Det har været vigtigt for os at skabe indbydende miljø, hvor vi kan vise vores kunder de enkelte maskiner og vejlede dem omkring hvilken maskine, der bedst opfylder det konkrete behov, som kunden står med, fortæller direktør hos Kaffemesteren Søren Henrik Holm Larsen og fortsætter: Det giver kunden en helt anden oplevelse at se de enkelte maskiner i virkeligheden og samtidig kunne prøve dem.

Kaffemesteren har i mere end 25 år solgt kaffe og professionelle kaffe-maskiner til alle dele af dansk erhvervsliv og som noget nyt er også professionelle opvaskemaskiner fra Winterhalter og Classeq blevet en del af sortimentet.

All in One

Hos Kaffemesteren arbejder vi ud fra et ’All in One’ koncept, som betyder, at vi håndterer hele værdikæden for kunden. Foruden at levere og opsætte maskinerne kan vi således også kan stå for leveringen af produkter samt tilbehør og ikke mindst service og vedligehold. Dvs. du kan overlade alt det praktiske omkring drift og vedligehold til os.

Især service og vedligehold er et af de områder, hvor vi skiller os ud fra mange af konkurrenterne. Hos os gør vi nemlig en dyd ud af at komme inden for få timer, hvis der er problemer med en maskine og vi har altid alle reservedele med, så din kaffe- eller opvaskemaskine fungerer igen, når vi kører, slutter Søren Henrik Holm Larsen.

Læs mere om Kaffemesteren her.